Jelenleg a Webáruház fejlesztés alatt áll!

Kategóriák

Anekke Jungle

Mindez egy régi könyv oldalain kezdődött. Minden este ez a könyv egyirányú jegyé alakult a dzsungelbe, ahol azt képzeltem, hogy egy nap egyik főszereplőjévé válhatom. A történet olyan álommá vált, amely egész életem végén elkíséri: felhívta, hogy a majmok között éljek, hogy köztük szabadok legyek és elmeséljem a történetét.

És így évekkel később a szellemtelen szívvel rendelkező lány, aki egy történetről álmodott, érkezett arra a helyre, ahol álma született: a dzsungelbe. Távcsöveim a karomból lógtak, és mindegyik az volt, hogy segítsen felfedezni az engem körülvevő életet, hogy legyen a szemem, miközben a bennem lévő hang emlékeztetett arra, hogy „ha tényleg akar valamit, soha nem szabad feladnia”.

És az a szikra, amely bennem égett és megmozgatott, az állatok és a természet iránti szeretet volt az, ami lehetővé tette számomra, hogy fáradhatatlan megfigyelővé, felfedezővé válhassam, aki minden nap sétáljon a természetben, készen állva arra, hogy dzsungel.

Az Anya Természet új részévé váltam. A természet, amely érez, pulzál és lélegzik, ott, ahol a majmok szabadságban éltek. A természet, amely a dzsungel közepén adta nekünk a legvadabb és legszebb tájat, amit valaha is el tudott képzelni. A természet, amely a nap alatt virágzik, és mindenféle fajhoz elfér, melyeket ilyen kíváncsisággal figyeltem. A természet, amely a legnagyobb ajándékot adott nekem, azon a napon, amikor rájöttem, hogy a dzsungel az új otthonom, és az állatok az új családom részét képezik.

Abban a pillanatban egy pillanatra kapcsolatban éreztem a kapcsolatot az Anyai Természettel, mintha a lábaim mélyen gyökereződtek volna a talajban, és hallottam a szívverését: intenzív, heves, állandó mozgásban.

A dzsungel minden nap egyedülálló köteléket adott nekem a földdel: a madarak énekhangja, a levelek mozognak a szélben, az állatok szabadon futottak körülöttem, és egy mély és varázslatos érzés, amelyet a természet adott nekem. Meghatározhatatlan harmónia, amikor rájössz, hogy a dolgok, amelyeket csinálsz, hihetetlenek, valószínűsítik vágyait, és szeretik az életet, ahogyan az előttetek látszik.

A dzsungelben megtanultam, hogy a szellem nélküli szív a lendület a világ megváltoztatásához. Ez egy kislány álma válik egy olyan felnőtt céljává, aki készen áll a világ javítására. Hogy otthonunkban van a szív. És hogy a szívem soha nem hagyja abba a verést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
X