Jelenleg a Webáruház fejlesztés alatt áll!

Kategóriák

GoodGoods.HU / Hírek, akciók, újdonságok / Anekke Arizona: Arizona nevű álom

Anekke Arizona: Arizona nevű álom

Csakúgy, mint minden más utazásnál, az izgalom és az idegek kombinációja összekeveredik a gyomromban, míg Towanda és én közelebb kerülünk rendeltetési helyünkhöz.

A délutánokat a Grand Canyon mögött festett égbolt díszíti, és a poros csizmám több száz lépésből álló fragmentumokat vesz fel. A száraz vörös szennyeződés útjai előttem nyílnak, végtelen homok és kaktusz autópályák keresztezik őket. Arizona ilyen; egy örökkévaló táj, amelyet a szemem elragadtak, és felejthetetlen emléket hagyva, amely minden nap él.

A hegyek szépsége hipnotizálja, míg valaki a tábortűz fényében régi történeteket mesél el, és ennek a kalandnak a dallam hangja válik.

És ott, élénk szépségével, lelkesedésével körülvéve leírhatatlan bizsergő érzés ment keresztül rajtam. A szél villogott körülöttem, mintha ősei a szellőn, a napon, a földön keresztül adtak nekem erőt rám ... A testem kapcsolódott minden történethez, minden élethez; minden pillanat ebben a terepen éltek. És egyetlen pillanat alatt az egész világ fejjel lefelé fordul. A világ körüli utazás 10 másodperc csend alatt, amikor magadba nézel, és megérted, hogy csak a csupasz alapvető dolgokra van szükségünk az élethez. Ahhoz, hogy növekedjünk, értékelnünk kell az élet kis dolgait, mert a nagyobb dolgokat építik fel.

És ott, egy gyönyörű meztelen és poros álmok áramlása közepette, úgy érzem, hogy ennek a helynek a hatalma mindig velem lesz. Az agyam szabadon fut, ugyanolyan sebességgel, mint a végtelen hegyek mentén, a szél suttogása kíséretében. Ott megtanultam hallgatni a sivatagot, engedni, hogy a lelkem mozgatja. Ott szabadon éreztem magam, mint valaha, erősebb és legyőzhetetlen.

Ez egy olyan hely, amely utakra áll előtted, és megtanítja, hogy tágra nyílt szemmel nézzen a világra, élvezze az élet keménységét, engedje fel magát minden félelmétől.

Olyan ez, mint egy álomfogó, aki elkápráztat térségével és nedves levegőjével, dombvidékeiről származó erővel, minden pillanatban, amely időben megver.

Valójában ez a sivatagokból és izgalomból álló térkép egy Arizona nevű álom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
X