LEGO Super Mario 71385 Tanooki Mario szupererő csomag

3.690 Ft

New!

71385, 6+, 13

Compare
Cikkszám: LEGO_71385 Kategóriák: , , , , , Címkék: , , ,
EAN: 5702016913286

Leírás

Tárj fel új lehetőségeket a LEGO® Super Mario™ játékosok előtt a Tanooki Mario szupererő csomaggal (71385), amiben találsz egy interaktív ruhát LEGO® Mario™-nak (a figurát a csomag nem tartalmazza). Ha LEGO Mario viseli a ruhát, a játékosok extra digitális érméket nyerhetnek, ha megforgatják, mielőtt ráugrana az ellenségekre. A szett mókás ajándék olyan gyermekeknek, akiknek megvan a Mario kalandjai kezdőpálya (71360), benne a LEGO Mario figurával. Mókás alkalmazás A LEGO szett útmutatóját a dobozban és az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban is megtalálod. Az alkalmazás biztonságos platformot nyújt, ahol a gyermekek megoszthatják ötleteiket, emellett inspirációt ad az építéshez és a játékhoz is. Korlátlan LEGO Mario A gyűjthető LEGO Super Mario szettek életre keltik a Nintendo® karaktert, és fejlesztik a gyermekek problémamegoldó készségeit. A kezdőpályával, a kiegészítő szettekkel és a szupererő csomagokkal korlátlan pályákat építhetnek a mérkőzésekhez, vagy az önálló játékhoz.

Turbózd fel a gyermekek interaktív LEGO® Super Mario™ játéklehetőségeit ezzel a Tanooki Mario szupererő csomaggal (71385), ami tartalmaz egy interaktív ruhát LEGO® Mario™-nak (a figurát a csomag nem tartalmazza).
Ez a kockákból épült kiegészítő a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készletben megtalálható LEGO® Mario™ figurával kompatibilis.

Amikor LEGO® Mario™ ezt a ruhát viseli, a játékosok megpörgethetik őt, és extra digitális érméket szerezhetnek, mielőtt eltaposnák az ellenségeket.

Ez a gyűjthető építőjáték remek születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek és rajongóknak, amivel személyre szabhatják LEGO® Super Mario™ kezdőpályájukat és kiegészítő szettjeiket is.

A kezdőpályával és a kiegészítő szettekkel más LEGO® Mario™ frissítések is használhatók, többek között a Pingvin Mario szupererő csomag (71384) is.

A csomag egy lépésről lépésre vezető útmutatót is tartalmaz, amely segítségével a gyermekek önállóan vághatnak bele az építésbe.

Az ingyenes LEGO® Super Mario™ alkalmazásban építési útmutatókat és egy biztonságos felületet is találsz, ahol a gyermekek megoszthatják az ötleteiket. A kompatibilis Android és iOS eszközök listáját megnézheted a LEGO.hu/devicecheck oldalon.

A népszerű LEGO® Super Mario™ játékkészletek életre keltik az ikonikus Nintendo® karaktert, emellett a gyermekek kibővíthetik és átalakíthatják a pályáikat, hogy egyedi, mókás kihívásokat építsenek.

A LEGO® elemek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és minden alkalommal stabilan összeilleszthetők legyenek.

A LEGO® alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LEGO Super Mario 71385 Tanooki Mario szupererő csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük